Son mesaj - Görüntülenemiyor
Yaygaları görmek için üye olmalısınız.
Istanbulmotoclub.com
Eylül 10, 2010, 12:36:04 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: ACERBİS ÜRÜNLERDE %40 VARAN   İNDİRİM
Gelişmiş Arama  
Sayfa: [1]
Anket ekleYazdır
Gönderen Konu: 2010 fuar...  (Okunma Sayısı 351 defa)
agcam
Mükemmel Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : Ocak 29, 2010, 02:46:35 ÖS »

2010 yılı Motosiklet ve Bisiklet Sezonu 25 Şubat'ta MotoPlus fuarı ile birlikte açılacak.

Motosiklet ve bisiklet tutkunları, 25 - 28 Şubat 2010 tarihleri arasında, Türkiye'nin en kapsamlı fuarı Motoplus Fuarı'nda buluşuyor.

2010 yılı motosiklet ve bisiklet sezonun açılışı, MOTED'in de desteğiyle düzenlenecek olan Motoplus Fuarı'nda gerçekleşecek.

Motosiklet, bisiklet klüplerinin ve derneklerinin de katkıda bulunduğu fuar, Dünya Fuar Yapım Ltd. Şti. tarafından 25 - 28 Şubat 2010 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezin'de düzenlenecek. Fuarda motosiklet ve bisikletlerin yanı sıra kasklar, sürücü giysileri, gözlükler, montlar, eldivenler, botlar, çizmeler, lastikler, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar ve katkı maddeleri dahil, pek çok aksesuar ve ekipman sergilenecek.

Türkiye'nin Motosiklet ve Bisiklet Fuarı MotoPlus, özel gösterileri, eğitim seminerleri, özel çekilişleri ile yine çok renkli geçecek.

edep ile gelen, lütuf ile gider...
devilcerkez
Devi
Administrator
Usta Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Ocak 30, 2010, 01:44:31 ÖÖ »

Metin Hocam,

bu sene fuar geçen seneye göre daha dolu geçecek.Geçen sene kararsızlık vardı, bu sene 2 senenin acısı olucak.Kıymetini bilene, ben gelemiyorum dostlara selamlar

agcam
Mükemmel Üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Mart 01, 2010, 12:45:03 ÖS »

Gelelim şahsi fuar yorumlarına; fuar için mağazalarda yeteri kadar davetiye olmaması, katılımı biraz azalttı, bu seneki fuar geçen senelere göre biraz daha sönük geçti sanki, büyük markaların stantlarında bazı modellerin olmaması bu sene için fazla önemsemediklerinin işareti idi,  bi de kadir in dediği gibi chine li arkadaşlar bu fuarlara katılıp ne yaparlar hala çözemedim,  netice olarak sektör ün gelişimi için fuarlar ve katılım faydalı, 2010 da bir tane daha fuar olsa idi iyi olurdu yinede Smiley
« Son Düzenleme: Mart 01, 2010, 03:58:24 ÖS Gönderen: agcam » Logged

edep ile gelen, lütuf ile gider...
Sayfa: [1]
Anket ekleYazdır

Gitmek istediğiniz yer:  

Bu Sayfa 0.282 Saniyede 22 Sorgu ile Oluşturuldu

MKPortal ©2003-2006 mkportal.it